Kreirano 29 Svibanj 2023

Centar za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja, u postupku donošenja Srednjoročnog plana rada  za razdoblje 2024.-2026. godina, provodi proces javnih konzultacija.

Primjedbe, komentari  i sugestije na Nacrt srednjoročnog plana rada Centra za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja mogu se dostaviti elektroničkim putem na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 30.06.2023. godine.

U konzultacijama možete sudjelovati i putem web platforme  Ministarstva pravde BiH  https://www.ekonsultacije.gov.ba/

Nacrt dokumenta možete preuzeti ovdje.

T

 
 
Kreirano 22 Svibanj 2023

U organizaciji Centra za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja i Internacionalnog Burch univerziteta u Sarajevu, 17.5.2023. godine u Sarajevu, hotel Europe, održan je Sastanak „Kako poboljšati mobilnost studenata, akademskog i administrativnog osoblja“.

Opširnije...
 
Kreirano 18 Travanj 2023

Medicinski fakultet Univerziteta u Zenici organizira ljetnu školu pod nazivom "Healthy Ageing Challenges in Western Balkans". 

Ljetna škola je planirana u razdoblju od 19 - 23.6.2023. godine. S obzirom da se očekuje izuzetno veliki broj sudionika, objavljujemo ovaj poziv kako bi prijavili studente koji će sudjelovati na ovom događaju. Kroz niz interesantnih predavanja i radionica studenti će steći znanja i vještine iz područja Healthy Ageinga koja su izuzetno neophodna u daljnjem razvoju. 

Ljetna škola je otvorena za sve profesije iz područja zdravstva i medicine. 

Sudjelovanje je besplatno te je potrebno samo se prijaviti na sljedećoj poveznici: 

https://medf.unze.ba/summer-school-application/

 
Kreirano 15 Travanj 2023

Projekt je usmjeren na implementaciju Lisabonske konvencije u Bosni i Hercegovini, a trajat će do studenog 2023. godine. Projekt ima za cilj analizirati sve propise iz područja priznavanja inozemnih visokoškolskih kvalifikacija u Bosni i Hercegovini, te olakšati proces implementacije LRC-a u BiH te nadležnim tijelima predstaviti prijedlog modela propisa, obuka i radionica. Projekt financira Vijeće Europe.

Opširnije...
 
Kreirano 07 Travanj 2023

Trideset i jedan evaluator kvalifikacija iz 15 centara za priznavanje partnera u EQPR-u, uključujući predstavnika Centra za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja, završilo je obuku o metodologiji EQPR-a, koja je održana u Strasbourgu od 28. do 30. ožujka 2023. Osim što su završiliosposobljavanje, također su u praksi primijenili znanja stečena sudjelovanjem u online vrednovanju kvalifikacija izbjeglica. Vrednovano su kvalifikacije od 18 izbjeglica 30. ožujka, a rezultati će biti poznati u prvom tjednu travnja.

Opširnije...
 

STINT logo

Knjiga gostiju ( Sugestije, komentari)

Twinning video

Twinning video

Twinning - Informacijski list

Factsheets.hr

CIP on Instagram nad Facebook

Instagram  Facebook

 

 

 

Prijava korupcije

report-corruption

Brojač posjeta

14554528
Danas
Jučer
Ovog tjedna
Оvog mjeseca
Posljednjeg mjeseca
Ukupno
1362
4154
5516
193929
197520
14554528