Kreirano 12 Siječanj 2018

Centar za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja, u postupku izrade Izvještaja o radu Centra za 2017. godinu, provodi proces javnih konzultacija.

Primjedbe, komentari  i sugestije na prijedlog Izvještaja o radu Centra za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja za 2017. godinu mogu se dostaviti elektronskim putem na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 26.01.2018. godine.

Prijedlog Izvještaja o radu Centra za 2017. godinu možete preuzeti ovdje.

 
Kreirano 22 Prosinac 2017

U organizaciji Inicijative za reformu obrazovanja u Jugoistočnoj Europi (ERI SEE) i Regionalnog vijeća za suradnju (RCC), dva vrlo važna događaja su održana u Beogradu, 14. i 15. prosinca 2017. godine, odnosno Seminar o priznavanju akademskih kvalifikacija i Prvi sastanak Zajedničke ERI SEE – RCC radne grupe o priznavanju akademskih kvalifikacija.

Opširnije...
 
Kreirano 18 Prosinac 2017

U prostorijama Univerziteta u Zenici, održan je Drugi sastanak konzorcija u okviru Projekta "Jačanje internacionalizacije visokog obrazovanja" (STINT projekt). Sastanak je uslijedio nakon tri praktične radionice održane kod EU partnera u Projektu, KU Leuven, Polytechnic Institute of Porto i Buckinghamshire New University.

Sastanak je započeo kratkim pregledom realizacije aktivnosti u prve dvije godine Projekta. Izvješće EACEA-e (Izvršne agencije za obrazovanje audiovizualnu djelatnost i kulturu) o tehničkoj implementaciji Projekta, odnosno ocjeni Projekta sa "Fer" smatrana je od svih partnera u Projektu kao neodgovarajuća. Iako su neke aktivnosti mogle biti realizirane efikasnije, realizirane obveze svih partnera su trebale biti prepoznate i Projekat kvalificirati uspješnijim.

Opširnije...
 
Kreirano 19 Prosinac 2017

Predstavnici Centra za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja, sudjelovali su 01. prosinca 2017. godine u studijskoj posjeti Ministarstvu prosvjete Crne Gore.

Ovom prigodom, predstavnici CIP-a posjetili su Univerzitet Crna Gora, Nacionalni Erasmus + ured Crne Gore te su sudjelovali na sastanku s predstavnicima Ministarstva prosvjete Crne Gore i ENIC centra Crne Gore.

Opširnije...
 
Kreirano 18 Prosinac 2017

Centar za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja objavio je nove Preporuke.

Preporuke o priznavanju inozemnih visokoškolskih kvalifikacija u svrhu zapošljavanja objavljene su u "Službenom glasniku BiH", broj: 81/17 od 10.11.2017. godine. Preporuke su rezultat nastojanja CIP-a da olakša priznavanje inozemnih visokoškolskih kvalifikacija u BiH i približi prakse priznavanja europskog prostora priznavanja (EAR) nadležnim tijelima za priznavanje u BiH.

Preporuke se mogu preuzeti ovdje.

 

STINT logo

Knjiga gostiju ( Sugestije, komentari)

Anketa

Kako ocjenjujete kvalitet ove web stranice?

Prijava korupcije

report-corruption

Brojač posjeta

5191839
Danas
Jučer
Ovog tjedna
Оvog mjeseca
Posljednjeg mjeseca
Ukupno
2773
2214
4987
4987
483011
5191839