Датум креирања 28 март 2017

Представници Центра за информисање и признавање докумената из области високог образовања одржали су 09.03.2017. године Радионицу на Универзитету у Бихаћу.

Поред представника Универзитета у Бихаћу, Rадионици је присуствовао представник Министарства образовања, науке, културе и спорта Унско-санског кантона. Радионица је први у низу корака које Универзитет у Бихаћу, у сарадњи са Центром и надлежним Министарством, подузеo у циљу унапређења процедура признавања иностраних високошколских квалификација у циљу олакшавања академске, студентске и мобилности радне снаге.

Опширније...
 
Датум креирања 28 март 2017

KU Leuven је био домаћин Практичне радионице у склопу Пројекта "Јачање интернационализације високог образовања у Босни и Херцеговини" (STINT пројекат). Радионица је одржана у Генту, у просторијама KU Leuven, од 13. до 16. марта 2017. године.  

Опширније...
 
Датум креирања 28 фебруар 2017

Обавјештење за кандидате у вези са Јавним позивом за пријем волонтера у Центар за информисање и признавање докумената из области високог образовања (објављен у “Дневном листу” дана  30.01.2017. године као и на wеб страници Центра www.cip.gov.ba.) чија је пријава комплетна, благовремена и уредна.

Процедура провјере знања кандидата-интервју,  одржат ће се дана 06.03.2017. године, са почетком у 12:00 сати.

Мјесто одржавања провјере знања кандидата-интервју налази се у згради сједишта Центра за информисање и признавање докумената из области високог образовања, спрат I, сала преко пута канцеларије број 22, Кнеза Вишеслава бб (зграда Орца), Мостар.

 
Датум креирања 25 јануар 2017

Филозофски факултет Универзитета у Тузли нам је доставио информацију да ће се у оквиру манифестације „Дани Филозофског факултета“ одржати Прва научна конференција под називом Савремени изазови и перспективе друштвених и хуманистичких студија „СИПДХС 2017“. Конференција ће бити одржана 07. априла 2017. године на Филозофском факултету у Тузли, а крајњи рок за пријаву је 15. фебруар 2017. године.

Конференција има за циљ презентацију достигнућа из областидруштвених и хуманистичких студија, међусобну размјену знања, искустава и идеја, интензивирање сарадње између институција и организација, те налажење заједничких рјешења за проблеме са којима се сусреће савремено друштво. Програм конференције нуди могућност промоције, размјене знања, идеја и искустава из савремене проблематике друштвених и хуманистичких студија, дискусију у вези са важним питањима, као и стицање нових сазнања. Конференција представља прилику научницима и истраживачима да презенутују радове и резултате својих истраживања.

Више информација и пријавни образац за Конференцију могу се наћи на сљедећем линку: http://www.ff.untz.ba/index.php?page=Konferencija.

 
Датум креирања 13 јануар 2017

Центар за информисање и признавање докумената из области високог образовања, у поступку израде Извјештаја о раду Центра за 2016. годину, проводи процес јавних консултација.

Примједбе, коментари  и сугестије на приједлог Извјештаја о раду Центра за информисање и признавање докумената из области високог образовања за 2016. годину могу се доставити електронским путем на email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. до 27.01.2017. године.

Приједлог Извјештаја о раду Центра за 2016. годину можете преузети овдје.

 

STINT logo

Књига гостију ( Сугестије, коментари )

 

Анкета

Како оцјењујете квалитет ове веб странице?

Бројач посјета

3350941
Данас
Јуче
Ове седмице
Овог мјесеца
Задњег мјесеца
Укупно
1547
3581
8809
108681
93578
3350941